NASVET, POSVET, NAŠ SKUPNI ČAS BO SVET

Nudim vam storitve poslovnega svetovanja s področja:

- Dobro počutje in zdravje zaposlenih
- Dvig vzdušja v pisarnah
- Vzpostavitev pozitivne kulture
- Vodenje generacije milenijcev

V povezavi s temami/izzivi/vprašanji, ki se dotikajo zgoraj naštetih področjih, se lahko obrnete name, kadar potrebujete:

  • svežo perspektivo
  • pomoč pri presoji različnih možnosti
  • nasvet kako rešiti konkretno težavo
  • nasvet kako na splošno izboljšati določeno področje ali odnose
  • podporo pri izvajanju akcijskega načrta
  • dodatno mnenje glede kakšne poteze, ki jo imate v mislih, da jo boste potem še bolj samozavestno izvedli

Na voljo je individualni ali skupinski posvet. Enkratna storitev ali svetovalni paket. Okvirni cenik svetovalnih storitev dobite tukaj.

Z vaše strani je potrebno, da mi zaupate. Jaz pa vam zagotavljam najvišjo raven zaupnosti in dobronamernosti. Le tako bo naše sodelovanje učinkovito.

Prednost, ki jo prinašam v poslovno svetovanje, je poleg prijaznosti in smisla za humor, tudi izjemno razvita intucija. To mi omogoča, da poleg razumskih in logičnih sklepanj na podlagi strokovnega znanja, razpolagam tudi z intuitivnim vpogledom v situacijo. Za uspešno reševanje izzivov je koristno, da znamo prepoznati globlje vzroke in vzorce, ki so ponavadi skriti pod površjem. Verjamem, da jih bomo skupaj našli in po potrebi obrnili v novo smer.

KAKO DELUJE? SVETOVALNI CIKEL POTEKA V 5 FAZAH:
1. korak Pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca. Napišete, zakaj bi želeli storitev svetovanja.
2. korak Ko prejmem vaše sporočilo, pri sebi prvič intuitivno preverim, ali obstaja dovolj velik potencial, da naše sodelovanje obrodi želene sadove. Če je odgovor NE, vam bom to povedala. Tako da se v tem primeru raje obrnete na koga drugega.
3. korak Če je intuitivni odgovor DA, vas bom kontaktirala in predlagala, da se dogovorimo za termin srečanja.
4. korak Na uvodnem srečanju bom jaz predvsem v vlogi poslušalke. Poslušala vas bom tako kot vas že dolgo ni nihče :) Pozorno, sprejemajoče, neobsojajoče, s celim mojim bitjem. Vmes bom postavila kakšno vprašanje za še boljše razumevanje. Nekaj vprašanj vam bom poslala tudi v pogled pred srečanjem, tako da bo naš čas čim bolje izkoriščen.
5. Čez 14 dni se dobimo na zoom klicu, kjer vam bom podala nasvete, predloge. Dobite jih tudi v pisni obliki. Možno je, da se bo do takrat kakšna zadeva že samodejno uravnovesila, saj bom na daljavo izvajala tudi energijsko čiščenje.
6.* Neobvezno: V naslednjih treh mesecih mi sporočate, kako vam gre. Lahko me še kaj malega vprašate. Tudi jaz se vam bom verjetno kaj javila in poslala kakšen vir, informacijo, idejo, če bom presodila, da vam lahko pride prav. 


* V primeru izvajanja večjih sprememb pride v poštev vsaj 1-letno sodelovanje (to pomeni, da zakupite 4 svetovalne cikle)
*Sodelujem samo z družbeno odgovornimi podjetji.


(Opomba: Spletna stran je v nastajanju. Hvala za razumevanje)