TEAMBUILDINGI S TRAJNIMI UČINKI

UVODNI EKSPERIMENT: 14 DNI SREČE NA DELU

Eksperimentno vprašanje: Kaj se zgodi, ko v dveh tednih dvignemo nivo smisla, hvaležnosti in smeha v našem podjetju? Upam si staviti, da nekaj čudovitega :P

MINI SPOZNAVALNICA V ŽIVO ALI ONLINE
Kratko srečanje (30min-1h), na katerem boste preko igrivih aktivnosti in vodenih vprašanj bolje (ali globje) spoznali svoje sodelavce ter se povezali v skupni človeškosti ;). Tudi če delate z nekom že 10 let, boste zagotovo izvedeli kaj novega! Boljše poznavanje med sodelavci pa vodi k močnejšemu zaupanju, kar je temelj psihološke varnosti v ekipi.

TEAMBUILDING IZLETI PO NAŠI LEPI SLOVENIJI
Harmo Natio teambuilding izleti potekajo v partnerstvu z butično turistično agencijo. Vašo ekipo odpeljemo na lepše! Pričakujte voden izlet, ki bo poln zanimivosti in krasnih doživetij. Izkušnja pa je obogatena tudi z jogo smeha, socialnimi igrami, igrami za spoznavanje in refleksijo. Vse to vodi k novemu nivoju psihološke varnosti v vaši ekipi. Prispeva k olajšani komunikaciji med sodelavci ter večji enotnosti, inovativnosti in učinkovitosti pri uresničevanju zastavljenih ciljev. Moja želja je, da Harmo Natio teambuildingi ne pomenijo zgolj enodnevnega zabavnega druženja, ampak prinašajo trajne učinke v vaše delovno okolje.
Ste našli kaj zanimivega za vas? Kontaktirajte me preko spodnjega obrazca za več informacij.